Конференция на тема „Закрила на правата на уязвимите деца – проблеми и предизвикателства”

Конференция на тема „Закрила на правата на уязвимите деца – проблеми и предизвикателства”

Уважаеми дами и господа,
Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в конференция на тема „Закрила на правата на уязвимите деца – проблеми и предизвикателства”, която ще се проведе на 17 декември 2012 година.
Форумът e организиран от Факултета по педагогика, СУ „Св. Климент Охридски”, Държавната агенция за закрила на детето и Полския институт в София в памет на Януш Корчак.
Основните доклади на конференцията ще бъдат изнесени от г-н Марек Михалак, омбудсман по правата на детето в Република Полша, г-н Калин Каменов, председател на Държавната агенция за закрила на детето, и проф. дпн Албена Чавдарова – зам.-ректор на СУ „Св. Климент Охридски”.
В конференцията ще бъдат представени презентации, свързани с правата на децата, от преподаватели в СУ „Св. Климент Охридски”, експерти от Държавната агенция за закрила на детето, неправителствени организации и студенти.
По време на конференцията ще имате възможност да разгледате изложба, посветена на живота и делото на Януш Корчак, както и ще бъде представено българското издание на неговите педагогически текстове „Събрани съчинения”.
Моля да потвърдите Вашето участие или на Ваш представител в срок до 14 декември 2012 г. на електронен адрес: a.tilkova@sacp.government.bg
Програмата за конференцията можете да свалите тук. Agenda_17.12.2012 BG
ДОЦ. Д-Р БОНЧО ГОСПОДИНОВ
СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ
„СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДКИ”
ФАКУЛТЕТ ПО ПЕДАГОГИКА

КАЛИН КАМЕНОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО

АГНЕШКА КОШЧУШКО
ДИРЕКТОР НА ПОЛСКИ ИНСТИТУТ – СОФИЯ

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментарите .

Научете повече за Полша

Back to top