100 причини, поради които обичате Полша – по случай годишнината от възстановяването на независимостта посочете защо обичате Полша

100 причини, поради които обичате Полша – по случай годишнината от възстановяването на независимостта посочете защо обичате Полша

Мазурските езера, Бешчадските планини, Гданск, Двореца във Виланов или полонеза, торунските меденки или щъркелите? Посочете за кое най-много обичате Полша. Направете снимка или филм и на 11 ноември – Националния празник на независимостта публикувайте поста си в Twitter, Facebook или Instagram с хаштаг #likePolska.

Кампанията #likePolska цели да представи най-хубавото от Полша: богатата ѝ история, местата, които си струва да бъдат посетени, културата, традициите, обичаите и постиженията на поляците. Възможностите са неограничени, всеки може да сподели своята любима история за Полша. Можете да участвате в кампанията от всяка точка на света, стига да имате положителни асоциации, свързани с Полша, които можете да представите в социалните медии.

Правила на кампанията #likePolska

Публикувайте снимка или филм, с които да представите това, което най-много обичате в Полша: любимо място, ястие, обичай, предмет или личност. Краковските Сукенице или кътче, известно само на вас, пероги или регионално ястие, бижутата с кехлибар или фолклорни мотиви, известно произведение на изкуството или семеен спомен – всеки разказ за Полша е завладяващ. Очакаме вашия! На 11 ноември в Twitter, Facebook (като публичен пост) или Instagram публикувайте снимка с кратък текст с разширение #PL100 и #likePolska и празнувайте с останалите 100-годишнината от възстановяването на независимостта на Полша.

Най-интересните публикации ще бъдат публикувани в профила Poland.pl във Facebook и на @Polska и @Poland в Twitter.

В кампанията можете да се включите и чрез добавяне на логото #likePolska – ЛИНК ТУК за профилна снимка от Facebook или чрез публикуване на снимка с логото #likePolska със стикер за фотоапарат – ЛИНК ТУК (достъпни в мобилното приложение на Facebook).

Повече подробности относно кампанията ще намерите в сайта Poland.pl и профила facebook.com/polska/ и да следите постовете с хаштаг #likePolska и #PL100.

Пресцентър на Министерство на Външните работи

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментарите .

Научете повече за Полша

Back to top