Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Лекция „Програмиране и профилиране на един фестивал” на Роберт Пясковски

25.04.2015

25 април, събота
Гьоте институт, ул. Будапеща № 1, само за записани участници
Aкадемия за мениджмънт в културата

Лекция „Програмиране и профилиране на един фестивал” на Роберт Пясковски, зам.-директор по програмните въпроси на Краковското фестивално бюро.

Роберт Пясковски е завършил полска филология и социология в Ягелонския университет. Мениджър, културен промоутър, музикант. Бил е учител, журналист, основоположник и дългогодишен председател на Асоциацията Рro Musica Mundi. С Краковското фестивално бюро започва съвместна работа през 2004 г. при организирането на фестивала Misteria Paschalia. От 2007 г. ръководи програмния отдел на Краковското фестивално бюро, от 2010 г. е зам.-директор по програмните въпроси.

Лекцията е част от програма за следдипломна квалификация, организирана от Гьоте-институт България и Столична община чрез Асоциация за развитие на София в партньорство със Софийския университет “Св. Кл. Охридски” и с подкрепата на Посолството на Австрия, Британския съвет, Чешкия културен център, Институт Сервантес, Френския културен институт и Полския институт в София и цели да повиши професионалните умения в ко-продуцирането и организирането на културни събития и управлението на организации и институции в областта на културата. Програмата предвижда лекции, работилници и семинари, индивидуална работа, ежемесечни обществени дискусии в Гьоте-институт, които ще дадат възможност на участниците да придобият нови умения и да развият сътрудничество помежду си.

Повече за програмата и условията за кандидатстване ще намерите на:

http://www.sofia-da.eu/images/slider/invitation_academy2015-16.pdf

Детайли

Дата:
25.04.2015
Категория за Събитие:
Научете повече за Полша

Back to top