Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Представяне на най-добрата полска мобилна компютърна игра на 11 BIT STUDIOS „This War of Mine“ с участието на Павел Меховски и Павел Фелдман

08.12.2016 / 18:00 - 20:00

вход свободен/ wstęp wolny

8 декември, четвъртък, 18:00
Музей за история на София, Централна баня, вход свободен

Съвместно със Студио Комплект в рамките на проекта „Take Away“

Представяне на най-добрата полска мобилна компютърна игра на 11 BIT STUDIOS „This War of Mine“ с участието на Павел Меховски, старши сценарист и Павел Фелдман, шеф на издателския отдел.

This War of Mine – компютърна игра, която разказва за оцеляването по време на война, вдъхновена от обсадата на Сараево. За разлика от другите игри с военна тематика, играчът не се въплъщава в ролята на войник, герой от войната, а на цивилен – жертва на войната, който се опитва да оцелее в тежките условия. Играчът е принуден да прави морални избори, за да си осигури храна, лекарства и подслон.

През 2015г. „This War of Mine“ печели наградата на публиката в конкурса Independent Games Festival, както и наградите в категориите за най-добра международна игра и най-добър иновативен игрови свят в конкурса Deutscher Computerspielpreis.

Павел Меховски – старши сценарист в полското студио „11 bit studios“ и един от маркетинговите специалисти, който стои зад всичките 11 геймърски заглавия, реализирани в студиото. Кариерата си в гейм индустрията започва през 1996 г. като аниматор за „Принцът и Страхливеца“ („The Prince and The Coward“), приключенска игра, създадена от Metropolis Software. По-късно се премества в CD Projekt Group и от 2010 г. до днес е част от екипа на „11 bit studios“. В личен план е съпруг и баща на две деца, а също и голям фен на инди игрите.

Детайли

Дата:
08.12.2016
Час:
18:00 - 20:00
Стойност:
вход свободен/ wstęp wolny
Категория за Събитие:

Място

Музей за история на София/ Muzeum Historii Sofii
Централна баня/ Centralna Bania
Научете повече за Полша

Back to top