Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Полският институт в II издание на Sofia Dance Fest

15.03.2013 - 17.03.2013

Oрганизатор на турнира е Спортен и танцов клуб Суперформа, a съорганизатор – Българската спортна танцова федерация. Ще станем свидетели на оспорваната битка между танцови колективи от цялата страна и от чужбина. Главната цел на турнира е популяризиране на танцовите стилове и размяна на творческа информация, както и определяне на най-добрите постижения в дадените танцувални направления във всяка възрастова група и танцова категория.
Във фестивала ще участват международния съдия Паулина Засада като член на журито и националния съдия на Полския танцов съюз Freestyle Aлександра Засада, която ще води уъркшоп в рамките на турнира.

Александра Засада (р. 1990) е професионален танцьор на джаз, модерни и съвременни танци. Силна е в импровизациите, познава добре балета, латино и балните танци, както и хип хопа. Има опит в кунг-фу, акробатиката и йогата.

Паулина Засада (р. 1986) е треньор и организатор на редица световни, европейски и полски състезания в различни стилове: джаз, хип хоп, модерни и шоу танци. Съдия е на световното първенство по хип хоп в Келш през 2009 г. Паулина Засада е член е на асоциации като International Dance Organization (IDO) и Polish Freestyle Dance Union (PZTF).

http://www.sofiadancefest.com

Детайли

Начало:
15.03.2013
Край:
17.03.2013
Категория за Събитие:

Място

НДК, зали 2 и 7
София,
Научете повече за Полша

Back to top