Изложба полски дизайн „Designed in Poland“ в МЕГА МОЛ в София

Изложба полски дизайн „Designed in Poland“ в МЕГА МОЛ в София

Изложба полски дизайн „Designed in Poland“ в МЕГА МОЛ в София

На 29 октомври от 12:00 часа ще се състои официалното откриване на изложба „Designed in Poland“ с презентация на полски мoден дизайн.

От 29 октомври до 7 ноември т.г. в МЕГА МОЛ в София ще се проведе изложба полски дизайн „Designed in Poland“, организирана от Полската агенция за информация и инвестиции и Отдела за промоция на търговията и инвестициите към Посолството на Република Полша в София. В МЕГА МОЛ ще бъдат изложени експонати, представляващи подбрани изделия на полски дизайнери на бижута, мода, мебели, порцелан и др.

Изложбата представя полската школа в областта на дизайна на бижута и приложното изкуство,  спечелила вече признание в цял свят. В рамките на „Designed in Poland“ ще бъде представена селекция от модерни бижута от благородни метали и кехлибар, както и примери за промишлен дизайн, съчетаващ традицията с модерността. Ще бъдат показани изделия от порцелан и стъкло, мода, мебели и други изделия с интересен и модерен дизайн и високо качество на изработката.

По време на изложбата посетителите ще имат възможността да гласуват за най-интересен  експонат. Гласуването ще се извършва на място. В последния ден на изложението, след преброяване на гласовете ще бъдат изтеглени имената на петима печеливши гласували. За тях Полската агенция за информация и инвестиции е подготвила атрактивни подаръци.

„Designed in Poland“
От 29 октомври до 7 ноември 2014 г.
МЕГА МОЛ
бул. „Царица Йоанна“ 15
тел. +359 2 405 30 75
http://megamallsofia.bg/

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментарите .

Научете повече за Полша

Back to top