PARK(ing) Day – Библиотека

PARK(ing) Day – Библиотека

PARK(ing) Библиотека
Полски институт, ул. Веслец 12
20 септември 2013, петък, 10.00 – 14.00 ч.

Глобалната инициатива PARK(ing) Day ще се проведе за трета поредна година в столицата. В рамките на деня множество места за паркиране ще сменят предназначението си и ще се трансформират във временни публични пространства с различен дизайн.
Полският институт в София кани малки и големи да посетят PARK(ing) Библиотеката пред Полския институт на ул. Веслец 12. Ще ви очакваме от 10 до 16 часа с въпроси и награди. Ще можете да се сдобиете с интересни книги, албуми, всякакъв род пътеводители из полската култура и туризъм. Трябва само да ни посетите и да отговорите правилно на 1 въпрос. Предвидили сме игри и награди дори за най-малките любознателни приятели. Ще има и удобни кресла, направени по време на Sofia Design Week 2013, в които можете да почетете и да разгледате интересните материали, които сме ви подготвили.

PARK(ing) Day е част от Европейската седмица на мобилността, в която София участва между 16 и 22 септември, и е подкрепен от Асоциация за развитие на София, Столична община и Центъра за градска мобилност. Събитието e в подкрепа на кандитатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г.
Следете какво ви очаква на 20 септември на:
www.institutpolski.org
http://www.credobonum.bg/
https://www.facebook.com/pages/PARKing-Day-Sofia/264209810272172

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментарите .

Научете повече за Полша

Back to top