Среща от цикъла “За планини, приключения, пътешествия и екстремни спортове” – презентация

Среща от цикъла “За планини, приключения, пътешествия и екстремни спортове” – презентация

Презентация на Владимир Павлов: Със сноуборд от връх Ленин 7134м

Владимир Павлов ще ни разкаже за най-доброто си постижение през 2017г. и за бъдещите си проекти. С повече от 20 години опит в планинарството и екстремния сноуборд, Владимир е един от пионерите в този спорт в България. С дъска по родните планини, Алпите, Доломитите, Кавказ, Алборз, Памир и Хималаите, неговият поглед и мечти винаги са били насочени нагоре, към белите върхове. Измежду много от неговите снежни приключения и постижения, през март 2016г. Владимир изкачи и спусна със сноуборд най-високия връх на Близкия Изток вр. Дамаванд (5671м.) в Иран, а през юли 2017г. той направи първото българско сноуборд спускане от над 7000м.– от вр. Ленин 7134м. в Памир, Киргизстан. Сега наред са най-високите върхове на планетата!

Владимир Павлов – екстремен сноубордист и предприемач, роден на 19 август 1981, от София. Освен със сноуборд, Владо се е занимавал 10 години с продажби и бизнес развитие в големи мултинационални компании. През 2012 той основава школа за изучаване на чужди езици, а през 2013 създава собствен бранд за сноуборд дъски – VP snowboards, с които е направил всички свои по-значими спускания. Също така, той е запален кайтсърфист и любител на активния живот сред дивата природа.

Владимир изнася множество презентации и мотивационни лекции и освен това описва своите сноуборд преживявания и емоции в разкази и пътеписи, които се публикуват в уважавани издания и медии, и които той възнамерява да издаде в самостоятелна книга.

12 юни, вторник, 19:00 ч.
Полски институт, ул. “Веслец” №12

Съвместно със Сдружение “Международен фестивал на планинарския филм”

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментарите .

Научете повече за Полша

Back to top